Waarom Kleuronline.nl?

Kleuronline.nl is een groeiende database met verfkleurnummers via een unieke koppeling aan postcode en huisnummer. Particulieren en schildersbedrijven zorgen met regelmaat dat de gegevens actueel worden gehouden en er steeds meer verfkleurnummers in het systeem komen.

 

Herkenbaar…?

Na verloop van tijd pakt u als particulier de verfkwast om een deel van uw huis aan de binnen- of buitenzijde van een nieuwe kleur te voorzien. Als het echt een nieuwe kleur is gaat het allemaal goed. Maar, de kleur die eerder is gebruikt past fantastisch bij de woning. Alleen…. waar is dat oude blik verf gebleven met het verfkleurnummer, of die sticker met de juiste benaming en merk? Dan maar naar de winkel en op goed geluk aan de hand van een (klein) kleurstaaltje de passende kleur vinden. Kleur alleen is niet alles. U kunt beslist niet zo maar verschillende producten over elkaar heen gebruiken en loopt dus een flink risico. 

 

Dat kan anders. 

Indien uw verfkleurnummers en merk zijn opgeslagen in de database van kleuronline heeft u altijd de gegevens paraat. Registreren is gratis, opvragen kost slechts € 1,99 per keer dat u uw eigen gegevens raadpleegt. Nooit meer de gegevens kwijt!

 

Of…?


U hebt het huis van uw dromen gekocht. De buitenboel kan wel een kleurtje gebruiken en u wilt zelf aan de slag. Maar, welke kleur is er gebruikt? De vorige eigenaar kan u ook niet verder helpen. 

 

De oplossing heeft kleuronline.nl 

Als de vorige eigenaar verstandig is geweest zijn de verfkleurnummers en merk met de juiste benaming opgeslagen in de database van kleuronline.nl

U toetst postcode en huisnummer in en ziet direct of er gegevens in de database beschikbaar zijn. Volg het menu voor betaling en na overmaking van slechts
€ 1,99 heeft u de beschikking over de relevante informatie. Mocht u zelf andere kleuren gaan gebruiken voeg deze dan toe aan de database. U bent dan altijd up-to-date.