Raak uw kleurnummers nooit meer kwijt!

 

Kleuronline.nl is een modern concept om op ieder moment via een unieke koppeling aan postcode en huisnummer de specificaties van de verf en de verfkleurnummers van woningen beschikbaar te hebben.
   

Kleuronline.nl is een groeiende database met verfkleurnummers. Particulieren en schildersbedrijven zorgen er met regelmaat voor dat de gegevens actueel worden gehouden en steeds meer verfkleurnummers in het systeem worden opgenomen.

Kleuronline.nl komt hiermee tegemoet aan de vraag om inzicht te krijgen in de gebruikte verfkleuren bij en in een woning. Particulieren en bedrijven kunnen gratis de gegevens registreren . Op het moment dat u de gebruikte kleuren wilt oproepen bedragen de kosten slechts € 1,99 per keer . Uiteraard geldt dit alleen wanneer de gewenste gegevens beschikbaar zijn.


KleurOnline.nl In de SchildersVakkrant

02-03-2012 

Onder het motto 'samen de database vullen' krijgt KleurOnline.nl landelijke aandacht in de SchildersVakkrant van 2 maart 2012. Klik op de volgende link en download het gehele artikel.

 Voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven is er een aantrekkelijk jaarabonnement. Gezien de toenemende waarde van het systeem kunt u het eerste jaar gratis gebruik maken van Kleuronline.nl. Het tweede jaar bedragen de kosten voor het abonnement € 24,95 en vanaf het derde jaar € 49,95.

 

Vermeld nu uw gegevens in de database en stel deze data zeker voor elk moment in de toekomst.